Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Ondernemen in een land waar niet veel mag!

Over 1 ding zijn we het allemaal eens. Er zijn op dit moment heel veel tegenstrijdige regels die het leven er niet makkelijker op maken. Dit geldt ook voor een heleboel zelfstandig ondernemers in Nederland. Zij staan op het punt om alles kwijt te raken en weten niet waar ze aan toe zijn. Is zelfstandig ondernemen onmogelijk op dit moment?

Zeker niet! Een sector waar heel veel kansen liggen is de bouw. ‘Maar…, daar verdwijnen in 2020-2021 toch 40.000 banen volgens het CBS?’ Dat is inderdaad wel de verwachting. Met name de nieuwbouw wordt getroffen. En dat betekent dat er heel veel ZZP’ers de dupe zijn. Zij hebben zich de laatste jaren volledig afhankelijk opgesteld als onderaannemer. De nieuwbouw wordt veelal geregeerd door de grote jongens en daar zijn er niet zoveel van. Als er een omvalt is het domino effect dus niet te overzien. ZZP’ers die omvallen hebben geen recht op een uitkering en denken dat ze moeten wachten op beter tijden om vervolgens weer dezelfde fout te maken.

De particuliere markt

“Als je graag zelfstandig met je twee rechterhanden in vrijheid een goede boterham wil verdienen, kun je beter je hengel uitgooien in de particuliere markt”, dat is de visie van Kees Niehof van Het KlusHuis Nederland BV. Zij zijn franchisegever van De Klussenier. “De vraag in de particuliere sector is al jaren enorm. De meeste huizenbezitters hebben twee linkerhanden en zijn op zoek naar veelzijdige vakmensen. En daar zit het geld! Volgens De Nederlandsche Bank is het spaargeld van de Nederlanders dit jaar al met 368 miljard euro toegenomen. Er staat in totaal 900 miljard euro op de Nederlandsche spaarrekeningen. De meeste spaarrekening houders zijn in het bezit van een eigen huis dat onderhoudsgevoelig is. Sowieso zijn huizenbezitters altijd bereid om geld uit te geven aan hun huis. Tijdens de bankencrisis gingen mensen hun huis verbouwen omdat ze moeilijk geld konden lenen voor een nieuw huis en hun huis in waarde was gedaald. In de huidige crisis zien we dat mensen geld uitgeven aan de verbouwing van hun nieuwe aangekochte huis of aan de verbouwing van hun huidige woning. Mooier kan het eigenlijk niet!”

Neem de stap

Als je dit allemaal bij elkaar optelt, kom je tot de conclusie dat je met twee rechterhanden een hele goede stabiele boterham kan verdienen met een eigen klusbedrijf dat zich richt op de particuliere huizenbezitter. Er zijn in Nederland heel veel veelzijdige vakmensen die graag voor zichzelf willen beginnen. Kijk maar eens om je heen. Daarnaast zijn er heel veel ZZP'ers die graag verder willen maar niet meer als onderaannemer. Het KlusHuis heeft maar één advies voor deze mensen. Volg jouw ambitie en ga in gesprek met Het KlusHuis om succesvol te ondernemen in goede en mindere tijden. Een ding weet je zeker. Je hoeft niet verlegen te zitten om werk!

Kijk voor meer informatie op verder op onze website    

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat