Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Hoe doorstaat de ZZP’er in de bouw deze lastige tijden?

Hoe kom je lastige tijden als deze door? Dat is de vraag die veel ZZP'ers en uitzendkrachten in de bouw zichzelf stellen. Na de banken-, hypotheek-, stikstof- en PFAS-crisis is daar nu Covid-19, ofwel de coronacrisis. Het lijkt erop dat deze laatstgenoemde nog ingrijpender is dan alle vorige crises bij elkaar. De kop van een artikel in Cobouw zegt genoeg:

‘Flexibele schil dupe van corona: ZZP’ers worden van bouwplaatsen gestuurd’

Het artikel van Cobouw beschrijft dat ZZP’ers en uitzendkrachten flink lijden onder de coronacrisis. Bij lopende projecten zijn de ZZP’ers en uitzendkrachten niet langer nodig en er komen geen nieuwe opdrachten binnen. Een ondernemers meldt in het artikel dat zijn werkzaamheden met 80% zijn teruggelopen.

Deze lastige tijd doorkomen is niet voor iedereen weggelegd

Een antwoord op de vraag hoe je als ZZP’er deze lastige tijd kunt overleven is er wel, maar is niet voor iedereen weggelegd. Volgens Wim Vreugdenhil van Het KlusHuis Nederland (franchisegever van De Klussenier) is het antwoord even eenvoudig als ingewikkeld. ‘Je bent een veelzijdig vakman met gezond verstand en twee rechterhanden’, zo eenvoudig is dat! Wat ingewikkelder ligt is hoe je dat talent aan de man brengt. Daar is namelijk meer voor nodig.

Altijd een volle agenda lijkt onmogelijk

Jouw talent aan de man brengen, is niet altijd eenvoudig. Zeker in tijden als deze. Het KlusHuis Nederland is zestien jaar geleden in dat gat gesprongen met als resultaat dat vrijwel alle franchisenemers (Klusseniers) de voorgaande crises hebben doorstaan. Wat Het KlusHuis te bieden heeft? Een platform waarop particulieren jou gemakkelijk kunnen vinden, een bekende (merk)naam, een betrouwbare organisatie waarop je terug kunt vallen en een garantiestelsel dat de klant vertrouwen geeft. Door het aanreiken van deze handvaten is zowel bij hoog- als laagconjunctuur het werkaanbod van Klusseniers stabiel, zie afbeelding 1. Het KlusHuis Nederland begeleidt niet alleen ondernemers die de (over)stap naar de particuliere markt maken, maar ook veelzijdige vaklieden die deze overstap vanuit loondienst willen maken. Het KlusHuis Nederland ontzorgt ze op het gebied van onder meer marketing, bedrijfsvoering, planning, administratie en boekhouding. Daarnaast vallen de franchisenemers onder het merk ‘De Klussenier’. Een volle agenda lijkt onmogelijk, maar bij De Klussenier is het mogelijk.


Afbeelding 1

Meer informatie over ondersteuning van De Klussenier    

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat