Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

De Klussenier Remon Grit

Remon Grit uit Hoofddorp was altijd al gepassioneerd over werken in de bouw. Toch was hij in de loop der jaren achter een bureau terecht gekomen. Toen zijn huidige werkgever ging verhuizen was dat het perfecte moment voor hem om te beginnen als zelfstandig ondernemer. Hij had alleen geen ervaring in het opzetten en runnen van een eigen bedrijf. Daar kwam De Klussenier om de hoek kijken. Sinds Remon zich heeft aangesloten bij De Klussenier heeft hij het ontzettend naar zijn zin.

Het is inmiddels zelfs zo ver dat Remon zijn agenda express leegplant om nog wat vrije tijd over te houden. Kortom: aan werk geen gebrek. Gelukkig kan Remon altijd terugvallen op De Klussenier of zijn collega-Klusseniers wanneer hij vragen heeft.

Komt Remon je trouwens bekend voor? Dat zou heel goed kunnen kloppen! Hij heeft als Klussenier meegewerkt aan meerdere afleveringen van De Grote Huisverbouwing op SBS 6.

Kom in contact met Remon!

Benieuwd wat De Klussenier voor jou kan betekenen?

Wil jij ook de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap ervaren met minimale risico's en maximale winst? Word Klussenier! Neem hier contact met ons op
Mijn huidige situatie:  
 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat