Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

De Klussenier vertelt: François Morien

In deze aflevering van ‘De Klussenier vertelt’ is De Klussenier François Morien aan het woord. Bekijk hieronder hoe hij de stap vanuit loondienst naar het zelfstandig ondernemen heeft ervaren. 

Van loondienst naar zelfstandig ondernemen

De stap zetten vanuit loondienst naar zelfstandig ondernemen met een eigen klusbedrijf is een grote stap. Je geeft de zekerheid van een baan op voor de vrijheid van zelfstandig ondernemen. Ondanks dat is het een stap die loont! François: “Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik kan nu mijn eigen ding doen en mooi werk voor klanten leveren. In het creëren van iets moois voor mijn klanten kan ik mijn energie volledig kwijt. Hierdoor ga ik elke dag met plezier aan het werk.”

Waarom kiezen voor De Klussenier?

Het starten van een eigen onderneming heeft François bij De Klussenier gedaan. Over zijn keuze om aan te sluiten bij De Klussenier is François erg duidelijk: “In de eerste gesprekken met De Klussenier kreeg ik snel een goed gevoel en dat is nog steeds zo. De Klussenier maakt mijn werk een stuk makkelijker. Dat heeft onder andere te maken met de naamsbekendheid van het merk en de (online) marketingtools die mij geboden worden. De Klussenier staat erom bekend goede kwaliteit te leveren, in combinatie met mijn vakmanschap is dat voor mij een goede samenwerking.”

Ook deze stap zetten?

Wil jij ook de stap zetten naar het zelfstandig ondernemen? Dat kan! De Klussenier helpt jou graag op weg naar een succesvolle start van jouw klusbedrijf. Je gaat gebruik maken van de geboden tools voor (online) marketing. Daarnaast sluit jij je aan bij een merk dat staat voor de kwaliteit die jij wilt leveren. Jouw vakmanschap gecombineerd met de ervaring in het ondernemen van De Klussenier zijn een gouden combinatie!

Ook zelfstandig ondernemen als Klussenier?

Laat dan hier vrijblijvend jouw contactgegevens achter

 
Verstuur  
 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat