Stuukwerkzaamheden

Bent u op zoek naar een vakman die stuukwerk voor u kan uitvoeren? Dit is en blijft een aparte discipline, een echt vak. U hoeft voor deze werkzaamheden niet per se naar een specifiek stukadoorsbedrijf op zoek. Door zijn veelzijdigheid kunt u De Klussenier bij u in de buurt ook inschakelen voor alle grote en kleine stuukwerkzaamheden. Het grote voordeel ten opzichte van een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf is dat De Klussenier ook alle andere werkzaamheden direct voor u kan uitvoeren. Wel zo makkelijk dat u tijdens een (grote) verbouwing, waar onder andere stuukwerk in voor komt, slechts één vakman over de vloer hebt.


Ook voor complete stuukopdrachten, met grote oppervlakken, kunt u bij De Klussenier aankloppen. In enkele gevallen zal hij een collega-Klussenier inschakelen. Uw Klussenier blijft het enigeaanspreekpunt, hij regelt alles om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen.

STUUKWERK BINNEN EN BUITEN

Een Klussenier kan alle stukadoorswerkzaamheden voor uw plafond, wanden en/of badkamer voor u uitvoeren. Ook buitenshuis staat De Klussenier zijn mannetje. Heeft u wensen met betrekking tot stuukwerk buitenshuis? Wanneer u hiervoor een Klussenier inschakelt kunt u rekenen op strak stuukwerk in de stijl, afwerking en kwaliteit die u wenst.

Bent u benieuwd wat er mogelijk is? De Klussenier bij u in de buurt komt graag bij u langs om de gewenste werkzaamheden te bekijken. Hij denkt met u mee en kan u gelijk voorzien van advies.

Uw locatie kon niet gevonden worden. Gebruikt u het invulveld hierboven om een locatie te zoeken.

Klik op één van de punten op de kaart om een Klussenier te bekijken
Recent is er weer een nieuwe Klussenier gestart
 
Loading...