Zelfstandig maar niet alleen

In deze bijzondere tijden zijn veel mensen plotseling niet meer zo zeker van de veiligheid en zekerheid van werk. Ook de bouwsector heeft hiermee te maken. Door de opgelegde beperkingen was het lange tijd moeilijk, zo niet onmogelijk, om werken uit te voeren. Voor zelfstandigen geldt dat veel opdrachten van (grote) opdrachtgevers teruggetrokken zijn. Ook is er aarzeling bij nieuwe aanbestedingen. Daardoor slinkt de werkvoorraad en neemt de zekerheid van een goed gevulde orderportefeuille verder af.

Saamhorigheid op de werkvloer

In moeilijke tijden is er grote behoefte aan saamhorigheid. Ook op de werkvloer. Mensen voelen zich meer dan ooit verbonden met elkaar. Als zelfstandige staat u er echter grotendeels alleen voor. Dit terwijl u om u heen ziet dat anderen op creatieve manieren verbinding met elkaar zoeken en collega’s die in loondienst werken de ondersteuning van de werkgever hebben.

Toch is het als zelfstandige in de bouw mogelijk om zelfstandig te ondernemen én tegelijkertijd onderdeel uit te maken van een groter geheel. Uzelf aansluiten bij een franchiseorganisatie is een van de manieren om zelfstandig te zijn én onderdeel te zijn van een groter geheel. Een franchiseorganisatie die daarvoor zorgt is De Klussenier.

Vaklieden die zich aansluiten bij de franchiseorganisatie De Klussenier krijgen er direct ruim 200 collega-ondernemers bij in België en Nederland die ook als Klussenier werken. Zo heeft u altijd collega ondernemers waar u op terug kunt vallen. Daarnaast staat er een team van professionals op het gebied van ondernemersvaardigheden, achter u. Denk bijvoorbeeld aan marketing, administratie, calculatie, facturatie en bedrijfsvoering.

Onafhankelijk ondernemen binnen een franchiseorganisatie

Bij de franchiseorganisatie De Klussenier kunt u als zelfstandige onafhankelijk ondernemen en bent u onderdeel van een groter geheel. Een zelfstandig ondernemer die als Klussenier werkt, bepaalt zelf voor welke (particuliere) klanten hij werkt, welk werk hij uitvoert, hoeveel hij hiervoor rekent en hoe lang hij erover doet. Een zelfstandig ondernemer die zichzelf aansluit bij De Klussenier kan zijn ondernemerschap volledig naar eigen inzicht en wens invullen.

Zelfstandig maar niet alleen

In de afgelopen 16 jaar hebben honderden veelzijdige vaklieden besloten het anders aan te pakken. Zij combineerden succesvol het onafhankelijk ondernemen met de veiligheid en saamhorigheid van een grote organisatie. Ze sloten zich aan bij de franchiseorganisatie ‘De Klussenier’: een bekende merknaam in België.

Of u nu als zelfstandige werkt, werkloos bent, in loondienst bent of in bijberoep werkt, elke veelzijdige vakman met gezond verstand en twee rechterhanden in de bouw kan de kracht van samen ervaren. Zelfstandig maar niet alleen en onafhankelijk ondernemen, twee vliegen in één klap.

Meer informatie over ondersteuning van De Klussenier    

 
Loading...