Nieuws

Zelfstandig maar niet alleen


12-05-2020

Zelfstandig maar niet alleen In deze bijzondere tijden zijn veel mensen plotseling niet meer zo zeker van de veiligheid en zekerheid van werk. Ook de bouwsector heeft hiermee te maken. Door de opgelegde beperkingen was het lange tijd moeilijk om werken uit te voeren. 

Lees meer

Sponsoring DVV Trofee een succes!


12-02-2020

Het afgelopen veldritseizoen was De Klussenier een van de trotse sponsoren van de DVV Verzekeringen Trofee. We kunnen met recht zeggen dat de samenwerking een groot succes was. Dankzij de banners zijn wij veelvuldig zichtbaar geweest.

Lees meer

Nieuw renovatiebedrijf in Poperinge

02-01-2020

Emmanuel Vanoost is een veelzijdige vakman waarbij u terecht kunt voor alle renovatiewerken A-Z. Dankzij zijn veelzijdigheid zal hij het overgrote gedeelte van de werken in en rondom uw woning professioneel en zelfstandig uitvoeren. 

Lees meer

Nieuw HMMIK opgenomen


15-12-2019

De afgelopen maanden is in Nederland een nieuw seizoen van Help, Mijn Man Is Klusseer opgenomen. Het vaste team is naar acht verschillende locaties gegaan om bij deze gezinnen langlopende klussen te verhelpen. De afleveringen zijn binnenkort in Nederland te zien.

Lees meer

De Klussenier trotse sponsor van DVV Trofee!


15-10-2019

Met trots kunnen wij vertellen dat De Klussenier tijdens het seizoen 2019-2020 sponsor is van de DVV Verzekeringen Trofee. Daarmee zal De Klussenier zichtbaar zijn rondom evenementen van volkssport nummer 1: Veldrijden. 

Lees meer

De Klussenier Robby Kerremans van start


01-10-2019

Robby Kerremans is een veelzijdige en betrouwbare vakman die op 1 oktober als zelfstandige gestart is met zijn eigen renovatiebedrijf. Met zijn renovatiebedrijf is De Klussenier Robby Kerremans beschikbaar voor alle klanten in Puurs - Sint-Amands en omgeving.

Lees meer

Nieuw renovatiebedrijf per 1 juli


01-07-2019

Per 1 juli is er weer een nieuwe Klussenier bij gekomen. Dit is de vakman Dirk Kastelijn uit Wijshagen. Dirk heeft jarenlang ervaring in de bouw en heeft nu besloten dat het tijd is om volledig voor zichzelf te beginnen. Dit doet hij door zich aan te sluiten bij De Klussenier. 

Lees meer

De Klussenier Gerry Wuestenbergs start


02-01-2019

Vanaf 1 januari 2019 gaat Gerry Wuestenbergs uit Scherpenheuvel verder als De Klussenier Gerry Wuestenbergs. U kende Gerry mogelijk van het bedrijf Kitchen-Art. Vanaf 1 januari gaat hij zijn werken voortzetten als De Klussenier Gerry Wuestenbegs.

Lees meer

Actie Winterklant: De Klussenier luchtballon


01-11-2018

U maakt de komende maanden kans om met De Klussenier naar grote hoogte te gaan in De Klussenier luchtballon! Met deze speciale, tijdelijke actie maakt u kans op gratis tickets voor een luchtballonvaart. Lees de volledige actie. 

Lees meer

Indien toepasbaar: de paginanummering

Indien toepasbaar: De social buttons

 
Loading...